Coaching handlar om att hjälpa individer och grupper att röra sig i rätt riktning och nå sina mål både personligt och professionellt. Som coach är min uppgift att lyssna och ställa kraftfulla frågor som sätter dig i rörelse. Målet är struktur för goda vanor och viktig feedback under resans gång. Som coach är jag inte expert inom ditt område, men erfaren när det gäller att hjälpa dig sätta fokus på målet och vägen dit. Jag hjälper dig hitta mening och motivation samt att upptäcka dina styrkor och potential.

Viktiga frågor för dig att hitta svaret på är 
Vad vill du?
Varför vill du det?
Hur skall du lyckas med det?

Förenklat kan man arbeta med GROW modellen som står för Goal, Options, Reality och Will. Att förtydliga ditt mål, identifiera vilka alternativ du har för vägen vidare, konstatera hur nuläget är och sedan ta ett beslut. Varje beslut du tar skapar rörelse. Rörelsen i sin tur skapar en friktion (förändringar, nya vanor etc). Friktionen ger i slutändan ett resultat. Hur du hanterar friktionen kommer avgöra hur resultatet blir.

I ett samarbete med mig inleder vi med ett möte då vi bekantar oss med varandra och där du sedan berättar vad du vill arbeta med. Det kan handla om ditt självledarskap och din självkännedom, ditt ledarskap av andra, att skapa goda vanor, nå uppsatta mål och det kan handla om både det personliga och det professionella.

En del människor levererar fantastiska resultat på jobbet men kämpar med andra saker på det personliga planet. Andra är omtyckta av alla och tycks ha ett fantastiskt familjeliv men levererar otillräckliga resultat i sin profession. Varje människa är unik och har sina styrkor och sina utvecklingsområden.

Vad du vill fokusera på är ditt beslut. I slutändan handlar det om att må bra och gå bra för att kunna utvecklas till den bästa versionen av dig själv. Jag ser fram emot att möta dig och få höra om var du befinner dig nu, vad du vill, varför du vill det och sedan tillsammans med dig hitta vägen för hur du skall nå dina mål.

 

Jag har arbetat med grupper och team i tjugofem år och har utvecklat ett sätt att arbeta med gruppen över tid. Jag tror inte på en quick fix i form av en föreläsning. Jag tror på en kontinuerlig process över tid där individuella samtal varvat med gruppsamtal, träning och övningar skapar det bästa resultatet. Föreläsningarna är mer introducerande till processen, samlande mitt i processen och uppmuntrande i slutet av processen.
Vill du veta mer så hör gärna av dig. Jag ser fram emot att höra från dig.